Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Tűzvonalban - 3x01 - Az új kapitány

2009.01.10. 14:02 Bala2.0

A Tűzvonalban produkció stábja újabb rangos elismerést gyűjthetett be magának: a 2008-as moszkvai „Televíziós és filmes detektív és bűnügyi sorozatok nemzetközi fesztiválon” a „Detektívfilm-sorozatok” kategóriájában a Magyar Televízió jelölte és A pók hálójában című epizód el is hozta az első díja. Az értékes trófeát egy nemzetközi szakmai zsűri – melynek tagjai között filmesek, televíziós szakemberek, producerek és a különböző nemzetközi rendészeti szervek képviselői is megtalálhatók – ítélte oda a legnépszerűbb magyar bűnügyi sorozat alkotóinak

forrás: tuzvonalban.com

Az évad kezdést őszre tervezték, de csak most ért hozzánk. Az új részek új időpontban péntekenként 21:10-től lesznek láthatóak, az m1-en.

Az évad kezdésről annyit, hogy aki eddig még egy részt sem látott, az is nyugodtan belekezdhet, semmi visszautalás nem történt.
Az első évadbeli bosszúéhes Malek, a második évadbeli Rózshegyi-dokumentum miatti összeesküvés után idén plutóniumcsempészeket kapunk. Húztam a szám, kicsit még mindig, eddig nem volt jellemző a sorozatra, hogy túl nagy képtelenségeket mutatnának be, de ez egy kicsit meredneknek tűnik számomra, de majd meglátjuk.

Szóval plutóniumcsempészet. Az NBH (Nemzet Biztonsági Hivatal) már nyakig benne a nyomozásban, 48 órányira a megoldástól. Egy fejbe lőtt hullát talának a halásztónál, sugárfertőzött, és elkezdődik a hajsza a hasadóanyag mostani tulajdonosa után. (jelöld ki ha már láttad, vagy nem zavar a spolier >>> ) Vagyis kezdődne, mert a két vezető NBH ügynökkel mesterlövész végez a rész végén. Wtf?
Közben a Mosoly utcában, a rendőrörsön is zajlik az élet. Új kerületi főkapitány érkezik, próbálnak neki megfelelni, akinek természetesen nem lehet. :) De talán lesz a Bordásnak egy olyan főnöke, akivel nem lehet szórakozni. Bordást a jó öreg Dénes (igen, a tábornok, aki mindig mindenki előtt 3 lépéssel jár), csábítja egy új pozícióba, de Bordás nem kér belőle. Nem értem, a tábornok miért nem parancsolja meg neki...

Nagyjából ennyi az új felállás. Egyelőre 6/10, de szerintem lesz ez még jobb is.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tűzvonalban az új kapitány 3x01

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr40869112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása