Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Tűzvonalban - Zárójelentés

2009.05.29. 12:23 Bala2.0

Egész elmésen vágta ki magát Kovalik a műtőben, elérte, hogy álljanak le. Kicsit sok lett aztán a gagyi akcióból, de végül mindenkit elkaptak akit el kellett. Sőt. Még a Rózsahegyi dokumentum is újra előkerült, ami néhány mókás jelenetet szült.
A rész vége viszont zseniális, mindenki szolgálatba áll kisebb nagyobb sérülésekkel, Kolonics dühöng a dokumentum miatt, és miuán elhagyja a Mosoly utcai örsöt fegyverropogás hallatszik... 7/10

Múlthéten ráhibáztam, a sorozatot le akarják venni műsorról. Sok mindenre hivatkoznak... a lényeg itt van.Már elkezdtek egy internetes aláírás gyűjtést, a Beugrót anno így sikerült megmenteni, remélem a Tűzvonalban is túléli a válságot.

A petíció a tovább mögött, remélem szereztem néhányat aláírót a bejegyzéssel, hamar meglesz a 100000. :)

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sorozat tűzvonalban zárójelentés 3x20

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr531150712

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.29. 12:44:21

Bordás Ezredes mentőakcióA comment.com tegnap adott hírt arról a sajnálatos tényről, hogy a ma este végetérő harmadik évaddal (Tessék nézni a befejező részt!) leveszik a műsorról a Tűzvonalban szériát. Néhány vélemény a hozzászólóktól: Wita.hu Joe:…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása