Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Nyári pótlás 2: Jericho

2009.05.30. 20:06 Bala2.0

Egyszer már elkezdtem nézni a Jerichot, de négy-öt rész után elfelejtődött. Ezt próbálom most jóvá tenni.

A helyszín, egy kitalált kansasi kisváros, a címből kitalálható, Jericho. Lakói élik mindennapjaikat. Iskolások kirándulnak, a polgálmester fia hazatér 5 év után pénzt kunyerálni, stb. Amikor is egy gombafelhő meredezik a távolban. Mindenkit sokkol, kapkodás, kétségbeesés. Már most látszik melyik karakter nagyjából milyen utat fog bejárni, ki kivel fog összejönni. Van egy titokzatos alak is, egy néger (egyetlen a városban), akit senki nem ismer, de aki mindenről tud, mindenbe bele tud szólni...

A kisvárosos katasztrófás műsorok szokásos kliséit (rabszállító, iskola busz, lopások) használja, de egészen jól. És a zene... hátborzongató hatása van. 7/10. Egyértelműen jobban tetszene, ha a téma globális nézőpontból lenne feldolgozva, tízszeres költségvetésből. :)

Egyelőre Denver és Atlanta, amiről tudnak, hogy robbant.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat pilot jericho 1x01

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr111153712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása