Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Bepróbálandó sorozatok

2009.05.27. 10:42 Bala2.0

A következő sorozatszezon jó néhány érdekes új műsort tartogat számunkra. Kivételesen elég sok felkeltette az érdeklődésemet. Ezeket gyűjteném most ide, a papírjaimat mindig elvesztem... :)

Day One

Globális katasztrófa történik, miután egy lakóház túlélő lakói nekilátnak újjáépíteni a társadalmat és kideríteni, hogy mi is történt pontosan, mi váltotta ki az apokaliptikus eseményeket. Jericho 2?

Trauma

Röviden: az új Harmadik műszak. :) Mentős first-on-the-scene dráma. Mást erről nem lehet írni. A trailer alapján a pilot mindenképpen ütni fog.

Human Target

Tipikus menőcsávós, beszólogatós, verekedős, lövöldözős, akciós: nézős. A sorozat alapja a DC kiadó azonos című képregénye - és 1992-ben már volt egy erre alapuló széria. A húzós akció-dráma főhőse egy testőr-magánnyomozó, aki “emberi célponttá” válik, mások bőrébe bújik, hogy megmentse ügyfelei életét. Ha felfogadják, segít, a frontvonalba helyezi magát. Ha egy bankigazgató készülő rablásról szerez tudomást, pénztáros lesz, ha egy vállalatelnök ellen kikelnek a dolgozók, auditor bőrébe bújik. Trailer.

V

A történet szerint az emberiség első találkozását mutatja be az idegenekkel. Látszólag békések a szándékaik, de ez csak a felszín, valójában nem tudni, hogy békések-e vagy nem. Remake, és ennyiből kísértetiesen hasonlít az Earth Final Conflictra. Bizakadom, az a Scott Peters kreálja, aki anno a The 4400-at, és a színészgárda is egészen tetszetős. 4 évad lesz, ha nem bukik idő előtt. Trailer.

Flash Forward

A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe, legyen az személyes vagy globális jövő. Szintén 4 évadra tervezik. Trailer.

Caprica

A BSG előzmény. Pilot már volt, a sorozatól fogalmam sincs, de ha jön, nézős.

Stargate: Universe

Guilty pleasure. Mese nincs, ezt nézni kell, akármennyire is szar. Habár lesz egy kis koncepció váltás, mert ugye egy űrhajó lesz, ami elveszik. ST Voyager 2? :)

A szinopszisokat a sorozatjunkie-ról loptam. :P

1 komment

Címkék: program

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr741132865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söge · http://hir.fm/szabadav 2009.06.02. 16:52:57

Az én listámra az idei felhozatalból csak a Flash Forward és a "V" került fel. A FF azért, mert jó kis 4400-as hangulata lehet, ha ügyesen megcsinálják. A V-nek meg még több köze van a 4400-hoz, részben a producer, részben Joel Gretsh miatt, aki a Taken és a 4400 után már megint az űrből érkező kihívással nézhet szembe :P
süti beállítások módosítása