Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Tűzvonalban - Kiválasztottak

2009.01.24. 19:09 Bala2.0

A múltheti rész vége akciót ígért, ami természetesen úgy ahogy van elmaradt. Helyette kapunk egy olyan kliséktől, bölcsességektől, nagy kiszólásoktól hemzsegő részt, hogy rossz volt nézni.

Parancsra élünk, parancsra halunk.

A történet konkrétan semmit nem mozdul előre. Amúgy nem értem nincs Magyarországon kommandós egység? Mindent a 8-as körzet balfasz rendőrei csinálnak? Legyen az plutóniumot csempésző terrorista elfogása, vagy Tiszafüreden egy ukrán maffia főnök elrablása. "Liba vagy, liba vagy, liba vagy..." Kifejezetten szégyellem magam most, hogy nézem. Szokás szerint az utolsó képkockák hozzák meg az ember kedvét a következő részhez, de most az sem ütött nagyon.

Anno az első évad első részei voltak ennyire szarok és amatőrök. Megpróbálom tényleg tizes skálán értékelni a látottakat, így ez 4/10. Nem volt jó rész. Jövőhéten talán szépít.

3 komment

Címkék: sorozat tűzvonalban kiválasztottak 3x03

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr40900098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radiantpath 2009.01.24. 23:28:18

Gondolom csak kirendelnék a plutónium mellé a Készenléti Rendőrséget minimum, ha nem a TESZ-t. Gyorsbeavatkozók ha jól tudom minden megyei kapitányságon is vannak.

Bala2.0 2009.01.25. 09:43:34

de itt ezek kommandóznak, az angyalföldi rendőrök. úgy elmentek, hogy az örsparancsnokon kívül senki már nem maradt benn.

radiantpath 2009.01.25. 18:55:08

Jó hát kis örsökről mindenki elmegy járőrbe, még az ügyeletes is, de kommandózni? Amúgy is furcsáltam abban az 1 részben amit láttam, hogy összesen talán ha 10-en vannak az örsön. Kicsit szegényes.
süti beállítások módosítása