Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Tűzvonalban - Vihar előtt

2009.02.28. 08:20 Bala2.0

Kívételesen találó a cím. Újabb felvezető epizód. Végig tapintható a feszültség. Jövőhéten tüzijáték, már előre félek a béna lövöldözésektől.

Talán a sorozat legjobb nyitójelenetét láthattuk: az előző részben lebukott technikus csávó immár Bordás és Májk felügyelete mellett tesz jelentés Hercegnek, de elszúrják. Jah, igen Herceg ismét szerepel, és Angyalarcú Lucky is. Szóval rossz rész nem lehet. Bár Lucky szerintem túl sok szerepet kapott most, és ezzel néha kicsúszott a menő-alvilági-arc-vagyok stílusból.

Megy a felkészülés a nagy találkozásra, Móricz öltönyöket próbál, cigizni és pókerezni tanul, a lányok kurvának tanulnak. Vicces, csak kurvára felesleges jelenetek, bőven elég lett volna ha annyit mond a volt kurva (nem tom, hogy hívják), hogy "Jólvan lányok megtanítok nektek minden a szakmáról.", a tanulgatás bemutatása nélkül. Amúgy a nagy akció is sántít, közrendőrök egy ilyen akcióban... na mindegy.

Kálmán bá is nyomozgat a Papa után (második évad végén láttuk az öreget pár másodperce, amikor meglötték az egyik csajt). A Papának ez nem tetszik, üzenetképpen el is küldte a Kálmán irodájába egyik spiclijét felvágott torokkal. Biztos bepöccen az öreg. Attól tartok most fog kiderülni mit csinál Kálmán, és jól lecseszik. :)

Ha nem spekulált volna annyit Bordás, hogy Violát biztos Herceg irányítja, talán meglepődtem volna ezen, de így sajnos nem. Összeségében jó rész, megfelelően adagolja az információt, az apró csavarokat és a poénok többsége is rendben volt. 8/10.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tűzvonalban vihar előtt 3x08

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr17971047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása