Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Random NCIS rész - Caged

2009.01.12. 18:26 Bala2.0

Öcsém egyik nagy kedvence, szóval valamikor nekem is néznem kell. Így volt ez most is. A napi hullát a főcím előtt megtalálták, ahogy szokták, teljesen véletlenül, ahogy általában szokták. Az első csavar az volt, hogy Gibbs kijelenti tudja ki a halott, és azt is tudja ki ölte meg. Tekintve, hogy egy porladó csontvázat találták, hihetetlen teljesítményre utal. A gyilkos már lesittelve csak egy vallomást kell belőle kicsikarni, és ügy lezárva. McGee indul is női börtönbe. A gond annyi, hogy amíg a tettessel beszélget egy őr meghal, egy másik keze eltörik, a női fegyencek elbarikádozzák magukat.
A börtön igazgató be akarja küldeni a rohamosztagosait, de McGee előáll egy kompromisszumos megoldással: megtalálja ki ölte meg az őrt, és a többiek megadják magukat. És a történet 28 fordulat után végül oda ér, hogy... nos mindenki nézze meg :)

Az NCIS nagy erőssége, hogy a nyomozás szinte mellékes, az igazi szórakozást a karakterek biztosítják, viszont ez az ami a Caged-ből hiányzott, így csak, 6,5/10, Abby miatt :)

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat ncis 6x12 caged

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr39873310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása