Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Sellők nyomában (Sanctuary - Requiem)

2009.01.17. 18:53 Bala2.0

"Hey, our whole life is a B-movie"

Na ez az amit marhára utálok: két főszereplő, egy helyszín. Tisztára mint az Atlantisban. Nem értem, ha nincs rá pénz akkor minek csinál sorozatot a SciFi Channel.
A kilencedik rész a Bermuda-háromszög közepén, egy tengeralattjárón játszódik. Dr. Magnus és dr. Zimmerman a fedélzeten sellők után nyomozva. Sellők nincsenek, vagyis csak egy felet találnak. Úgy tűnik valami szétcsapott köztük. Valami parazita, ami dr. Magnust is megtámadja, amitől kicsit agresszívebb lesz. Kicsit sablonos, amit azzal próbálnak izgalmassá tenni, hogy a végét a rész elején mutatják. Ez az izgalmi fokozás el is múlik a 15. percben, egyből, ahogy kiderül mivel állnak szemben hőseink.Amanda Tapping megvillantotta színészi tehetségét, csak ezért 5/10, viszont már kezdek kételkedni a Sanctuaryban, de végig szenvedem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat requiem sanctuary génrejtek 1x09

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr34880164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása