Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

24 7x22

2009.05.18. 09:06 Bala2.0

Miért nem lehet normális történetet írni a sorozatoknak? Miért kell ennyire erőltetni mindent? Egészen jó volt a rész a metrós jelenetig. De amint kudarcba fulladt Tony-ék vészterve a parókás csaj egyből a vészterv vésztervére váltott, majd az erre vonatkozó vésztervet következő részben láthatjuk. Sokkal jobban ütött volna, ha az "I have a bomb!" felkiáltás után a biztonsági őr lepuffantja szerencsétlen közel-keleti emberünket, és a gáz sok emberrel végez. Nem. Helyette jön Jack, aki akármilyen beteg (és öreg), még mindig gyorsabban tud rohanni akármelyik kiképzett kommandósnál.
Na és Fehér Házi szál. Az elnök pici lánya nagy szarban van. Gondolom bele fog bukni, de az anyját nem fogja magával rántani.

Jack szabatítsa ki Tony-t, különben a kicsi Kimnek annyi... És még ki is kell kúrálni Jacket, különben nem lesz New Yorkban CTU... 6/10, évadzáró dupla rész nem sokára.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat 24 7x22

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr551128087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása