Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

BSG - The Disquiet That Follows My Soul

2009.01.24. 10:32 Bala2.0

Durva ez a szombat... BSG, Flashpoint, Tűzvonalban, mivel tegnap este lemaradtam róla, ráadásul még A1GP időmérő. Nagyjából 4 óra nézni való, és akármennyire gáz, meg akarom nézni mindet ma. :) De kezdjük a BSG-vel.

A dying leader will guide the people to the bla-bla-bla...
frakking bla-
bla.

Roslin le akar mondani. Adama cylon szövetséget sürget, felakarja szerelni a flotta összes hajóját cylon FTL-el, Cally és Tyrol gyereke nem is félcylon, mert nem a Chief az apa, hanem a gizda Hot Dog. Baltar megint szektázik, pedig az előző részben újra a régi doki volt. Újra láthattuk Cottle dokit, még mindig nagyon nagy arc. :) Gaeta nagyon jó, végre kezdenek vele is valamit... nos, ha valaki nem látta a The Face of the Enemy-t, annak kicsit nehezen érhető, de nagyon úgy néz ki Zarek párti, nagyon is. Jah, Zarek, megint Adama útjába áll, mint alelnök. Nagyjából ennyi nagy spoilerek nélkül.Nem sajnálták a drámát a részből. Nagyszerű párbeszédek, és színészi játék; ahogy lenni szokott. Kicsit sajnálom, hogy nem láttuk a tengerészgyalogságot munka közben. Az egyetlen bajom a résszel, hogy tipikus felvezető rész (jah és Helo nem tudom minek van még életben, tök felesleges egy karakter), 7/10, nézném a következőt, a nagy dolgok még csak most jönnek.

You know, there're days I really hate this job.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat bsg battlestar galactica csillagközi romboló 4x12 the disquiet that follows my soul

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr31899263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása