Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Dollhouse - Stage Fight

2009.02.28. 19:08 Bala2.0

Echo immár énekes-testőr. Énekel, de ha baj van megvédi a popsztárt és intézkedik. Nagyjából semmi értelme sem volt a résznek. Echo mellé Sierra-t is elküldték, hogy ha nagyon húzós a helyzet, akkor közbeavatkozzon. Hiába fogtak rá fegyvert, semmi nem csinált csak sírt az életéért. Nem értem.

Az FBI ügynök (Helo a BSG-ből) kétségbeesetten nyomoz a babaház után, mindenhol hülyének nézik. Meglepik, verekszik, lelövik, verekszik, vallat, kihívja magához a mentőket, összeesik.

Ez 4/10, eyecandy-ként nézhető, de még gondolkodom :)

UPDATE:

Eliza Dushku elmondta, hogy amint a FOX abbahagyta Joss Whedon mikromenedzselését, a Dollhouse beindul, mint az istennyila, ez pedig a hatodik rész környékére várható. Dushku szerette az 1-2-3-4-5. rész szkriptjeit is, de a hatodiké szerinte hihetetlen. Meglássuk.

sorzatjunkie.hu

Gyenge vagyok, ez el is döntötte, a hatodik részig maradok.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat dollhouse 1x03 stage fight

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr38972030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása