Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Nyári pótlás 1: The Tudors

2009.05.25. 17:51 Bala2.0

A téma VIII. Henrik uralkodása. Úgy néz ki kezdek fel nőni. Pár éve a hasonló elgondolás alapján készült Rome másfél rész után került törlése. A John Adams után, a Tudors is elnyerte a tetszésemet, mint történelmi dráma. Legalábbis az első rész teljesen megvett. A színészek, díszlet, a jelmezek, a hangulat. (a gyakran kivillanó női melleket nehogy elfelejtsem! :) ) Egyetlen apró dolog bántja a szemem egyelőre, mégpedig Sam Neill, mint Thomas Wolsey kardinális: valahogy kilóg a többi színész közül.

Az első részben meggyilkolják az angol nagykövetet olasz területen a franciák. Henrik hadat akar üzenni, de Wolsey kardinális, aki pápa akar lenni elé tesz egy örökbéke tervezetet. Közben személyes sértés éri Buckingham grófját, így elhatározza letaszítja a trónról Henriket. És... sokminden apró dolog. Tessék megnézni. :)

Mindenképpen nézős 8/10.

1 komment

Címkék: sorozat the tudors tudorok 1x01

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr961143147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radiantpath 2009.05.25. 21:37:03

Tudors jó volt, Henrik azt sem tudja mit akar (illetve mindig mást). Nekem második évad egy kicsit frusztrálóbb volt Boleyn Anna miatt, ki nem állhattam de a harmadik már megint nagyon nagyon jó lesz.

Sztem Rome-nak fuss neki megint, nagyon jó, látszik h. HBO saját sorozata és elég sokat feccöltek bele. Ha tetszik Tudors, Rome is fog most már, ráadásul abban kicsit még agresszívebbek is. :D
süti beállítások módosítása