Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Újra megy a túszejtés - Flashpoint - Eagle Two

2009.01.11. 10:08 Bala2.0

Ha valamihez hasonlítani akarnám, akkor azt mondanám, olyan mint a The Unit (Az egység), csak hitelesebb, és ezzel együtt hihetőbb. Persze azt le kell nyelnünk, hogy minden héten az arcunkba tolnak egy túsz szituációt.
Nem volt ez másként most sem. Rutin őrző-védő misszót kapnak a montreal-i rendőrség különleges reagáló csapatának tagjai. Egy milliárdos üzletembert és kedves feleségét védte vagy 15 kommandós. Érthetetlen, miért nem volt elég 2 személyi testőr, amikor külön meg is jegyezték, hogy nem lesz semmi gond, nyugis lesz a küldetés. Persze gond az lett, különben miről szólna a rész. Emberünk múltjából előkerül néhány dühös ember, akik elrabolják kedves feleségét, hogy így vegyék rá arra, hogy tegye amit ők akarnak. Szó-szót követ, végül megtudjuk melyik erősebb egy magas pozíciót betöltő férfi szívében, a szerelem, vagy a személyes hírnév.

Nem volt rossz rész, jó volt nézni, ahogy mindenki tette a dolgát szinte szó nélkül, profin. Colm Feore vendégszereplése is nagyszerű volt. Egyetlen negatívum a csapat női tagja. Minek az oda? Na meg a rész végén a csók, majdnem belefejeltem a monitorba... 7/10. Jövőhéten, újabb túszejtés.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat flashpoint 2x01 eagle two elit egység

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr73870431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása