Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Jason Statham újra volán mögött

2009.01.15. 21:38 Bala2.0

Na nem valamelyik Szállítót néztem meg, hanem a Death Race című B-kategóriás látványfilmet.
2012-ben az amerikai büntetésvégrehajtó intézeteket privatizálják. Hamarosan valamelyik öltönyösnek kipattan a fejéből, hogy több pénzt is ki lehet hozni a börtönbizniszből, és bumm így lett a Death Race.
Jensen Ames (Jason Statham) munkahelye megszűnik, ráadásul nem sokkal azután, hogy hazaér feleségét meggyilkolják, amit persze szépen úgy állítanak be, hogy ő tette. Megy is börtönbe, aztán kap egy kocsit a segge alá, és indulhat is a látványosság. Az akció egy pillanatra sem áll le, folyamatosan pörög. Az egészet majdnem tökre tette az totálbepáncélozott felfegyverzett utánfutós kamion. És 70 millió néző ezt élvezi, hogy egy nagy dög szétlő mindenkit. A látványt a nagyszerűen megkomponált autós borulások, robbanások és több liternyi vér szoláltatja. Szinészi teljesítményekről kár beszélni, nem sokat láthatunk a fogvicsorgatáson kívül.Ugyanazt látjuk, mint Statham akármelyik filmjében: látványos verekedések, kocsik, robbanások, négerek mint fogyóeszközök, kihagyhatatlan jó nő, aki Statham navigátora és a bosszú, ami hajtja előre. Voltak benne baromságok, nem is kevés (fél nap alatt újjáépülő kocsik, lángszóró, ágyu a kamionon, a power upos rendszer, néhány párbeszéd), de simán 7/10, egyszer szórakoztató, de akkor nagyon :)

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm death race halálfutam

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr97880608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása