Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Hát Jack ez kevés lesz (24 7x06)

2009.01.27. 18:34 Bala2.0

Jack, Tony, Bill és Chloe annyira titkosan dolgoznak, hogy rajtuk kívül senki nem tudhatja, de mivel hirtelen tévéképernyőre kerültek, már nem hagyhatják, hogy túl sok legyen a járulékos veszteség. Bill és Chloe rohannak kiásni az elásott FBI-os csajt. Egy szuri a mellkasba és már újra él is... na persze. És ha már kéznél van Renee, be is avatják a szuper titkos hadműveletbe. Simán elhisz mindent.Az előző rész végén az elnöknőnek adott határidő lejárt. Két gép csapódik egymásba, pár száz halott, nem számít, nem tárgyalunk terroristákkal. Az elnöknő ezzel a kedves gondolatával tök egyedül van, mindenki azt akarja, hogy vonuljanak vissza Sangalából. De az elnöknő szava szent, majd valahogy rábeszélik.

For the people of Sangala.

Istenem ezzel a szar szöveggel mennyi baromságot el lehet adni... Jacknak körülbelül 5 percébe került, hogy rávegye az afrikai elnököt és feleségét, hogy önkét adják át magukat Matobonak.

A first gentleman szálról nem is írok...Gyenge 6/10.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat 24 7x06

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr36906674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása