Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Battlestar Galactica - No Exit

2009.02.14. 14:27 Bala2.0

Hol is kezdjem, hol is kezdjem... ? Rengeteg kérdés megválaszolásra került. Nem teljesen így képzeltem a rejtélyek feloldását, de megteszi.

This has all happened before
and it will happen again.

Alapvetően két fő szál van a részben. Egy, amiben szép lassan haladunk a múlt felől a jelenbe. Ellen "halála" a nyitány, mad egy basestaron ébred a kádban. És... és Cavill széket húzva maga után is ott van. Hoppá. A másik szál Anders meséje a final fourhoz. Kiderül mi a jelentősége a final five-nak, mit is csináltak valójában, mit keresnek az emberek között; tessék megnézni a részt. Nem csak válaszokat kaptunk, hanem egy kérdést is: él-e még, és ha igen, akkor ki a 13. cylon? (hehe igazam lett, sejtettem, hogy 13-an lesznek)


Mellékesen a Galactica szét akar esni, rengeteg helyen méteres repedések futnak. Tyrol újra csíf, de nem lát mást utat, mint cylon biotechnológiával rendbehozni a hajót. Nem volt akció de a színészek ismét nagyot alkottak. Trucco nagyszerűen játszotta a zavarodott Anderst. Cottle, Cavill a két ritkán látott öreg. Mindegyik nagy kedvenc, most sem okoztak csalódást.

Kicsit lasabb a korábbiakhoz képest, 8/10, belegondolni is rossz, hogy már csak 5(!) rész, és vége...

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat bsg battlestar galactica csillagközi romboló 4x15 no exit

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr95942753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása