Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Tűzvonalban - A titkosszolgálat megköszöni

2009.02.20. 22:27 Bala2.0

Soha nem fogynak ki az idióta címekből...

Irina, az orosz titkosszolga (haha), aki Bordással skype-olt Viola néven, hogy felkeltsék az érdeklődését. Kéne értenem a ruszkikat? Amúgy tetszett, ugyanott találkoztak, ahol anno Lucky és Herceg. A legvégén kiderül kinek kémkedett Miklós, hát beszarás, de a ruszkiknak.

Végre lehull mindenkinél a lepell: Herceg a nagy játékos, mindenkit úgy irányít ahogy neki érdekében áll. Ráadásul a hasadó anyag kell neki, hogy eladhassa. Megdöbbenés, csend, aztán düh ül ki az arcokra... el kell kapni. De, nem tudni ki dolgozik neki, maguknak kell felgöngyölíteni az ügyet. Tipikus... (24?).

Lehallgató keresés, szuper terv megszületése: Móricz beszervezése (lol jelenet :D ), közben falfirkászok hajkurászása, lelepleződés, kivételesen normális poénok, minimális Kálmán bá szereplés. Leszámítva az "UFO"-t, és a béna kommandós jelenetet, egy nagyon jó, szinte töltelék nélküli részt láthattunk 8/10. És nem értem... úgy toltak az arcomba egy igazából mindenféle cliffhangert nélkülöző befejezést, hogy mégis várom a következő részt, mintha csak Lost lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat tűzvonalban 3x07 a titkosszolgálat megköszöni

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr57955698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása