Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

24 7x10

2009.02.24. 17:51 Bala2.0

Igazam lett! Még évad kezdésnél találgattam ki a tégla az FBI-nál. A csaj is sáros, nem csak a bunkó pasi.

Jackék minimálisat akcióznak: miután elengedik őket keményebben kezdik követni Dubakut (aki annyira szerencsétlen, hogy a nőt is magával akarja vinni, pedig tudja, hogy elárulta). Dubaku nőjének köszönhetik, hogy el tudják kapni... A nő meghal, Renee megint kiborul, annyira, hogy magához sem tér a rész végéig.

Megszerzik a listát is, amin rajta van minden korrupt név. Stílusosan bőr alá műtött memória drive. Kis balhé az FBI-nál, kis what a twist, aztán mindenki megnyugszik, végre vége, lehet mindenkit letartóztatni.

Jack a naplementében gyönyörködve rendezgeti gondolatait (a gond csak annyi, hogy a Jefferson emlékmű zavarja a kilátást), és feltűnik Tony is a menő napszevügében. It's not over yet. Igazi csavar, Dubaku főnöke, Juma tervez még egy ultimate attack-ot a város ellen.

Klisékben gazdag, de kivételesen jól dolgozik velük 7/10.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat 24 7x10

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr22963426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása