Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

The Final Break

2009.05.30. 10:00 Bala2.0

Nagyon is megtudom érteni a Foxot, hogy miért nem akarták ezt a két plusz epizódot leadni. Még a Prison Break szintjével nézve is nagyon béna a Final Break. Az utolsó rész Négy évvel később felirata elé lehet beszúrni ezeket az eseményeket...

Mindenki boldog, hogy vége van mindennek. Sarah és Michael a lehető legegyszerűbb módon összeházasodnak. A partit szirénázás zavarja meg, mindenki kiabál, hogy ők bizony felmentés kaptak, de ez senkit nem érdekel, kattan a bilincs, Sarah megy a börtönbe. Semmi tárgyalás, egyből börtön. Persze kimagyarázták magukat az írók, hogy az államnak spórolnia kell, na de melyik ügyvéd hagyná ezt? Aprópó még ügyvédje sem volt a Tancredi lánynak.

Gondolom csak óriási véletlen de éppen abban a börtönbe került, ahol néhány régi ismerőse is büntetését tölti. T-Bag és a nagyhatalmú tábornok a férfi részlegben, és Gretchen, a vadóc is feltűik a nők között. A tábornok, ahogy tudomására jut, hogy kit zártak mellé, egyből munkálkodni kezd, hogy megölesse Sarah-t, hadd fájjon Michaelnak.

I guess we don't have a choice.
We're breaking her out.

Nem sok mindent láthatunk a női börtönből. Van egy csaj aki családfőnek hiszi magát, és apunak szólítják, és van egy debella, aki ha nagyon akarna szerintem simán kisétálhatna - az őrökön keresztül - a börtönből. Elindul a szervezkedés, üzengetés, terepfelmérés. És alig egy nap alatt össze áll a terv. Minden készen áll a szöktetésre. Szokásos PB agymenés, a fejemet fogtam egy-két jelenetnél - a szárazjeges elterelés közben fényképezés, Michael bejutása, a famögé bújás, a kápolnánál lebukás...

Nagyjából, valahol 3/10 körül. Voltak pillanatok amikor felsejlett egy kis remény, de hamar elmúlt.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat prison break a szökés tévéfilm the final break

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr321150927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása