Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

24 - Redemption

2009.01.08. 22:17 Bala2.0

Sokáig pihentettem, tartogattam, már közeledik a 7. évad kezdete, szóval elővettem, azt nem mondom, hogy jobban várom tőle az új szezont, de egy filmnek elment.

A helyszín Afrika egy kitalált országa, ahol egy önjelölt ezredes meg akarja dönteni a kormányt, ezért sereget gyűjt (ahogy ez Afrikában szokás, gyerekekből). CTU nincs többé, több, mint 10 év után rájöttek, hogy az emberi jogokat gyakran a sárba taposták. Jack az egész világon keresztül menekül egy bírósági végzés elől, ami Afrikában utol is éri. Jack tovább állna, csakhogy Juma (az ezredes) emberei éppen abból az iskolából akarják besorozni a gyerekeket, ahol bújkál. Jack Bauer fegyvert fog, pisztolyt és dinamitot talál a tanár rejtekhelyén. Hullanak a rosszfiúk, de nem elég gyorsan. Jacket elfogják, Jacket vallatni akarják, meg akarják tudni hova tűntek a gyerekek. Jacket vallatni... hát ők tudják. :) Hamarosan megérkezik a tanár, aki végez két gonossszal (szerintem az egyik mexikói volt), addig Bauer ügyesen kitöri a banda vezéregyinésének nyakát... egy lábbal. Sajnálatos módon ő egy másik ezredes testvére volt, aki innentől személyes sértésnek veszi Jack minden egyes lélegzet vételét. Jackék az amerikai nagykövetségre sietnek, mert evakuálnak minden amerikai állampolgárt, és 1 órán belül indul az utolsó gép. Eleinte busszal (ahol Jack nagyon ügyenes összevarja magát), majd miután rájönnek, hogy a városba vezető utakat Juma emberei felügyelik, belehajtanak az árokba, majd gyalogolnak. Helikopterből vadásznak rájuk, de Jack puskával is jól lő. Menekülő hőseink belefutnak két aknába is. A tanár aki hasonlóan különleges katona volt, mint Jack, nem hagyja, hogy Jack hatástalanítsa az aknát, így ő hátra marad. (Nem értek hozzá, de ahhoz képest, hogy egy szimpla orosz gyalogsági akna volt, túl nagyot robbant.) Jack a városba érve is lő néhányat, aztán elérnek a követséghez, ahol a genyó nagykövet ráveszi Jacket, hogy adja át magát. Bilincsbe verik és irány Washington.
Eközben Washingtonban az első női elnök beiktatása folyik. Valami szar kavarás is volt, de igazából csak annyi derült ki, hogy valami fontos ember pénzeli Juma hadseregét.

Ahogy az elején említettem semmi extra nincs a filmben, csak az új évadot vezeti fel. 7/10, de csak Jack miatt. :)

Szólj hozzá!

Címkék: 24 tévéfilm 24 redemption

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr100866386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása