Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Damn it, 24

2009.01.12. 19:01 Bala2.0

The following takes place between 8 a.m. and 10 a.m.

Events occur in real time.

Kis időbeli ugrással, de ott folytatódik a történetet, ahol a Redemptionban abba maradt. Jack Bauer bíróság elé kerül. Nagy szavak hangzanak el, majd jön az FBI, és Renee Walker, szükség van Jackre, mert Tony Almeida gonosz lett és meg kell találni sűrgősen. Jack kicsit duzzog, de segít. Jacket jelenleg mindenki utálja, egyedül Renee lát benne valamit. Jack villámgyorsan talál egy nyomot az FBI-nak, amin elidulva egy hulla lesz a vége. Damn it! Valaki információt szivárogtat az FBI-nál. Damn it! Jack kiszúrja a következő nyomot, és ráveszi Walker ügynököt, hogy hagyják ki ebből az FBI-t, mert ugye valahol ereszt. Semmi meglepő, kézre kerül Tony.
Közben a Fehér Házban az elnök asszony Sangala polgárai miatt aggódik, 200000 embert mészárolt le Juma tábornok, és a tisztogatásoknak még nincs vége. Az elnök már elhatározta, hogy lépni kell, a kérdés, hogy mikor. Ráadásként az elnök nyakába szakad még egy probléma. Néhány technikai zseni áttörte a CIP tűzfalat, ami mindent véd. De tényleg, mindent ami egy terroristának kellhet.
A harmadik szál lényegtelenek tűnik, de fogadni mernék, hogy ez lesz végül amire a többi rácsavarodik: az elnök fia (aki látta  Redemptiont, az emlékszik, hogy az tudott valamiről amiről nem kellett volna) öngyilkos lett. Ezt az apja nem akarja elhinni és magánnyomozásba kezd.

Igazából nem mozgat, hogy most mi lesz, annyira nem volt nagy dráma, mint vártam. Kicsit talán túl van komplikálva ezzel az erős afrikai szállal. 7/10 megelőlegezve, akarom, hogy sokkoljon. Holnap jön a következő két rész.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat 24 7x01 7x02

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr90873374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása