Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

2009 A True Story

2009.01.28. 08:44 Bala2.0

Nem mai darab, de nem hiszem, hogy sokan ismernék. Az én blogom miatt nem lesz világhírű, de azért meg teszek minden tőlem telhetőt.

A True Story. Tavaly a Függetlenség napja előtt 85 nappal indult, és minden héten 5 perces videók várták a lelkes nézőket. A sorozatban is valós időben haladtunk, minden héten 7 nappal lettünk közelebb a nagy naphoz. 13 rész az egész, nagyon is megéri azt az összesen nagyjából egy órát, amit rá kell szánni, hátborzongató hangulata van az egésznek... mi lenne ha valaki megtámadná az USA-t? Nos, ezt megtudjuk egy 18 éves lány szemszögéből, aki kamerájával a kézben próbál túlélni. Nagyszerű trükkök, hiteles híradó bevágások, az egész úgy jó ahogy van. A színészek is elég jól játszanak benne. Szóval az egész hihető úgy ahogy van.

További szövegelés helyett; itt lehet elérni a részeket, és itt a bemutatója:

 

2 komment

Címkék: websorozat 2009 a true story

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr67907691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radiantpath 2009.01.28. 09:24:01

A folytatás meg nagy beetetés volt, azt mondják január elsején jön az új rész, erre feltettek egy újévi üdvözletet - True Story style.

Bala2.0 2009.01.28. 12:56:12

Még lehet folytatás, messze van még az idei július negyedike.
amúgy nekem tetszett az újévi köszöntőjük :)
süti beállítások módosítása