Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Mamma Mia!

2009.01.29. 17:13 Bala2.0

Az biztos, hogy én nem tartozom a film célközönségébe, de megnéztem, nehogy kimaradjon az életemből egy ekkora világsiker. A történet egy apró görög szigeten játszódik, ahol egy ifjú szerelmes pár próbál összeházasodni. A menyasszony álma, hogy megismerje az apját, és, hogy ő kísérje oltár elé. Nos az anyuka viszont eléggé csapongó életet élt, három apajelölt is van. Semmi gond, a menyasszony nem esik kétségbe, meghívja mind a hármat, ő majd biztos megismeri ki az apja. Hát persze, még soha a büdös életben nem látta, tuti felismeri...Afilm alapvetően azoknak készült, akik ABBA-n nőttek fel. Semmi bajom az énekelgetős filmekkel, láttam belőle már jó párat, és akadt köztük egészen kellemes darab is, a Mamma Mia a cselekménnyel vágta ki nálam a biztosítékot. A forgatókönyvírót falhoz állítanám, és három hétig lövetném. A legjobban az zavart, mindenki úgy viselkedik, mint egy 12 éves, és mindig futottak valahova. A színészek is iszonyotas túl játszották szerepüket, de gondolom ez egy ilyen műfaj, ezt így kell csinálni (de ettől még nem tetszett:) ). Ami viszont tetszett az a menyasszony, főleg az énekelgetős részeknél. Hogy is mondják, eyecandy? (filmbeli képet nem találtam róla, csinálni meg nincs kedvem most:P )Azt viszont nem értem, ha annyira szeretik egymást akkor miért nem házasodtak végül össze, de ez legyen az én bajom...Összeségében, hát nem tudom, talán 6/10, annyira nem borzalmas, egyszer ki lehet bírni ha asszony miatt meg kell nézni.

2 komment

Címkék: mozifilm mamma mia

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr97910592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söge · http://hir.fm/szabadav 2009.01.30. 11:00:55

Én az Abba miatt néztem meg, mert ilyen retro alkat vagyok:P Egyébként más miatt nagyon nem is lehet elviselni, szerintem borzalmas volt:P Főleg amikor Pierce Brosnan kinyitja a száját és énekelni kezd. Brrrrrrr. És nekem még a menyasszony sem az esetem, úgyhogy semmi nem volt ami megmentse a filmet. Nálam 4.5/10

Bala2.0 2009.01.30. 11:45:36

@Söge: én még soha nem halottam Brosmant eredeti hangján, most először. szerintem kicsit buzis hangja van :) de szerencsére nem énekel sokat.
süti beállítások módosítása