Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Vigyázz, mert szétfolyik az agyad a sok számítógépezéstől (Fringe - The No-Brainer)

2009.01.29. 21:10 Bala2.0

Egy fiatal srác számítógépezik, egyszer csak megjelenik egy pop-up ablak, emberünk rákattint (tök reális, igen...) és egy furcsa videó fájl indul el a képernyőn. Szerencsétlen nem tud szabadulni a látványtól, majd egy kéz nyúlik ki a képernyőből, belekap a srác fejébe, majd... vágás, indul a főcím. Azt mondom, egész jó kezdés, olyan igazi X-aktás.

-All yours. Liquid brain.
-Oh, fantastic.

De, az egész kisiklik, abban a pillanatban, hogy ilyen támadás éri a nyomozó FBI ügynök lakásán a gyereket? Miért? Hiszen, kiderült, a csávó aki írta ezt az agyolvasztó programot (igen... ) piti bosszúból támad emberekre. (elcsábított feleség, volt főnök, stb.) És a csávónak ráadásuk egyáltalán nem volt profi programozó kinézete, inkább hasonlított egy alkoholistára, jobbat is castingolhattak volna.

Esteleg, 6/10.

1 komment

Címkék: sorozat fringe 1x12 a rejtély the no brainer

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr85911110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása