Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Body of Lies

2009.02.19. 11:42 Bala2.0

Napjaink nagy témája a terrorizmus és a terrorizmus elleni harc.  Kezdésként egy szépen megkomponált, gondolom S.A.S., razziát láthatunk. Nagyon tetszettős, ahogy a katonák mozogtak a házak között. Aztán bumm.Leonardo DiCaprio közel-kelet specialista CIA ügynök. A film pedig a közel-kelet egyik hírhedt  radikális vezére elleni hajszával foglalkozik. Kölcsönösen átvág mindenki mindenkit, mindenki hazudik mindenkinek, mindenki tud mindent, de senkisem tud semmit. Remélem világos. :) Inkább egy dráma, mint akció film. A tanulság, hogy információt kéne megosztani az "együttműködő" külföldi ügynökségeknek, mert pár nap alatt elkapható lenne bármelyik gonosz terrorista :) A színészek elég jól játszottak szerintem, de ez elvárható egy ilyen kaliberű filmnél. A helyszínek változatosak, több ország sivatagját is megcsodálhatjunk.:) Ahol volt, ott nagyon szép trükkök voltak.

Tegnap nem adott sok ihletet, hogy írjak róla; most sem sikerült túl sokat, vagy  értelmeset írni. És miután aludtam rá egyet 7/10 lett. Egyáltalán nem rossz film, de nem hagyott bennem mély nyomokat.

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm body of lies hazugságok hálója

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr10950291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása