Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Lost - LaFleur

2009.03.05. 08:01 Bala2.0

Hangulatilag a régi, első, második évados részekhez tudnám hasonlítani. Apró dolgok viszik előre a történetet, de a vége után kiszaladt a bazdmegígybefejezni mondat a számon, pedig már jó ideje nézem a Lostot, hozzá kellett volna szoknom:)Az előző részben igazából csak egy kérdés merült fel bennem. Mikor vannak? Sawyerék 1974-be kerültek, Jackék 1977-be térnek vissza. Marhára érdekelni, hogy miért. Láttuk a nagy négylábujjú szobrot, igaz csak pár pillanatra, nehogy elfelejtsük, hogy létezik. Amúgy a  "jelen" (Lock elment után) és a három évvel későbbi események között ugrál Sawyerék szemszögéből. Kiderül miért viselte Jin a Dharma hacukát.

Az előző részekhez képest visszalépés (az akció tartalmat nézve) 7,5/10, rég volt már ennyire karakterorientált érzelgős rész. Kate is Sawyer találkozása szép meg minden, de újra előjön a szerelmi sokszög...

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat lost lafleur 5x08

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr28982402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása