Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

24 7x15

2009.03.24. 08:35 Bala2.0

Jack és Tony újra együtt a gonoszok ellen. Szerencsére pontosan tudják hova érkezett a biológiai fegyver, és szerencsére még a gonoszok előtt odaérnek. Jack meglepő módon tesz ígéretet a biztonsági őrnek (Connor Trinneer: Enterprise - Trip, SGA - Michael) hogy fedezni fogja a hátát. Vagyis, ez még nem meglepő, hanem az, hogy így is lesz. Leleplezi saját magukat azzal, hogy megöli az egyik gonosz embert a biztonsági őr védelmében. Aztán elszabadul a pokol...
Mókás jelenet, amikor Jack a kamionból vezetőfülkéjéből kiszállva észreveszi, hogy ereszt az egyik tartály... Nagy levegő, be a konténerbe, elzárni a szelepet, ki futni, újra lélegezni. Áh, persze... végülis. :) Amúgy az FBI megint hisz Jacknek... kíváncsi vagyok meddig. Besötétedett, és mintha a hangulat újra a régi lenne: fogalmam sincs mi lesz jövőhéten. 7/10.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat 24 7x15

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr41021740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása