Néztem

Összefoglalók, vélemények, ajánlók. Sorozatokról, filmekről, néhány autóversenyről, esetleg reklámokról, rövidfilmekről

balapeti88@gmail.com

olvastam.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Google PageRank

Vantage Point

2009.02.16. 20:12 Bala2.0

Nem csak a Crankot ismételtem, a Vantage Pointot is. Azt kell, hogy mondjam ebben csalódtam. Elsőre annyira lekötött, hogy nem tűntek fel a hatalmas hülyeségek.Spanyolországban merényletet követnek el az Egyesült Államok elnöke ellen. A film nagyjából 21 percet ölel fel. Újra és újra megnézhetjük ugyanazokat a jeleneteket más-más szemszögből, míg végül összeáll a kép, lehull a lepel, és boldogan dőlhetünk hátra, milyen fasza filmet láthattunk.Először a hibákról (ezt könnyebb megírni:) ). Apró baki, első nézésre is feltűnt még anno, a főszereplő ügynök saját magának mutatja az igazolványát. Hehe, újra megnéztem lassan, és jól benézte mindenki, az nem baki. De az ügynök lövöldözése a tömegben, a rendőrség szerencsétlenkedése a háttérbe, a törhetetlen autó, a félórát autózunk - öt percet futunk és ugyanoda jutunk, a mentős jelenet túldramatizálása megmagyarázhatatlan.Pozitívumok. A történet vezetés nagyszerű, lebilincselő. A színészekről nincs egyöntetű véleményem. Matthew Fox ellenszenves, Dennis Quaid semmilyen (Kiefer Sutherland hitelesebb lehetett volna:) ), Forest Whitaker nagy kedvenc.

Minden hibája ellenére egy nagyszerű film, ami elejétől a végéig fotelba szegez 8/10 (imdb 6,7), csak ne nézd meg egynél többször.

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm nyolc tanú vantage point

A bejegyzés trackback címe:

https://neztem.blog.hu/api/trackback/id/tr13947221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása